Els beneficis de la pasta en nens

Tornar a la rutina pot costar bastant per a la majoria de nens i nenes. Necessiten agafar energia després de diversos mesos de vacances on han estat jugant la major part del dia, en la piscina o a casa i a més s’han despertat més tard que en el període escolar. Per això, en el post d’avui us anem a explicar els beneficis de la pasta per als nens. Dóna’ls tota l’energia que necessiten per començar el dia amb bon peu!

Cuales són els beneficis de la pasta en nens?

La pasta sol ser el plat favorit per a la majoria dels nens i a més és un aliment molt energètic i nutritiu ja que els aporta totes les calories en forma d’hidrats de carboni que necessiten per començar la rutina una altra vegada. També els aporta les proteïnes i vitamines del grup B (enfortint el seu sistema nerviós) i vitamines del grup I (aportandoles antioxidants que nodriran la seva pell i cuidessin les seves artèries).

Un altre benefici important que té la pasta en els nens, és que els ajudarà a afavorir el seu sistema digestiu i els ajudarà a controlar el colesterol. Avui dia, existeix un consum excessiu d’hamburgueses, embotits i altres, i els nivells de colesterol solen estar alts. Per aquesta raó, és tan important incloure la pasta en l’alimentació habitual dels nostres fills.

Sabent tots els beneficis que té la pasta en la salut dels teus fills…Us esperem durant el cap de setmana perquè gaudiu de la millor pasta italiana de Barcelona! Recordeu que podeu reservar online o cridant a el+34 934 44 21 91.

 

barcelona-wedding-photographer024