Beneficis nutricionals de la pasta

La pasta és un aliment elaborat a través de farines de blat i molts experts en sanitat la defensen com una gran font d’hidrats de carboni, i per això no ha de faltar en una dieta sana i equilibrada. Així que…A quines esperes per venir a Napoli Primera i Dopo? A continuació us expliquem els beneficis que aporta aquest tipus d’aliment, un motiu pel que no us podeu perdre la possibilitat de provar la nostra pasta italiana.

Primer de tot, cal deixar clar que no tots els tipus de pasta tenen les mateixes propietats, i d’altra banda, les seves propietats nutritives poden variar molt depenent de la forma en què es cuinen així com els condiments i salses que se li incorporem.

Per si sola la pasta conté vitamines I i B, i si damunt ho combinem amb aliments com la verdura, haca que es maximitzin les seves propietats nutritives, fent que el menjar italià sigui una de les gastronomies més saludables a nivell internacional.

Quan un fa esport, és molt recomanable la seva ingesta, a causa del seu baix índex glucémico, és a dir la velocitat amb la qual els carbohidrats dels aliments es transformen en glucosa en la sang, és preferible que aquest sigui més elevat, per no quedar-se sense energia durant l’exercici físic.

També és molt recomanable ingerir aquest tipus d’aliments en persones amb diabetis, ja el seu baix índex glucémico evita els becs alts de glucosa en sang, per la qual cosa és ideal per a persones diabètiques, ajudant a regular els nivells de sucre en sang.

La Pasta també és ideal per substituir aliments que contenen grans quantitats de greixos i sucres, com la brioixeria i els dolços, ja que és més rica en greixos saturats i carbohidrats que ràpidament es converteixen en glucosa, i això és beneficiós per aprimar i a mantenir un pes corporal equilibrat.

Els seus baixos nivells de greix, la converteixen en un arma en la lluita contra el colesterol.

I finalment el seu alt contingut en fibra i hidrats de carboni està indicat per ajudar a contrarestar alguns tipus de càncer.

 
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.